Biały

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Biały
KOSSAR BIALY-18.jpg
Buku masakan: Biały  Médhia: Biały

Bialy ( Yiddish ), A Yiddish tembung cendhak kanggo biały utawa bialystoker Küchen ( Yiddish ), saka kutha Białystok ing Polandia, [1] yaiku salah sawijining jinis olahan roti gulung cilik sing dadi panganan tradisional ing masakan Yahudi Ashkenazi Polandia .

Bialys (tanpa bolongan) lan bagel (kanthi)

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Bialys, cousins to the bagel, but without a hole". The Boston Globe. August 7, 2013. Dibukak ing 8 February 2018.