Bhismaparwa (Mahabharata)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bhismaparura ya iku salah sijiné carita kang ana ing cariyos Mahabharata. Cariyos iki ana ing bab enem lan ngandharaké prang Bharatayudha. Ing kéné uga ana nyeritakaké sithik ngenani cariyos saka serat Bhagawadgita. [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Poerbatjaraka (1954). Kapustakan Djawi. Jakarta: Penerbit Djambatan. p. 86.