Besuki, Wadhaslintang, Wanasaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Besuki
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
KacamatanWadhaslintang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Besuki iku salah siji désa ing Kacamatan Wadhaslintang (Wadaslintang), Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Wadhaslintang, Wanasaba, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Besuki | Érareja | Gumelar | Kalidhadhap | Kaligowong | Karanganyar | Kumejing | Lancar | Ngalian | Panerusan | Plunjaran | Samagedhé | Sumbereja | Sumbersari | Tirip | Trimulya | Wadhaslintang