Beringkit Belayu, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beringkit Belayu
Désa
Beringkit Belayu kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Beringkit Belayu
Beringkit Belayu
Beringkit Belayu kapernah ing Bali
Beringkit Belayu
Beringkit Belayu
Beringkit Belayu kapernah ing Indonésia
Beringkit Belayu
Beringkit Belayu
Koordhinat: 8°31′39″S 115°09′43″E / 8.52743°S 115.16206°E / -8.52743; 115.16206Koordhinat: 8°31′39″S 115°09′43″E / 8.52743°S 115.16206°E / -8.52743; 115.16206
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga

Beringkit Belayu iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Marga, Tabanan