Bentuk-bentuk fisik permukaan bumi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Wujud/bentuk nang permukaan bumi[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]