Benthik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Benthik utawa gatrik, iku dolanan kanggo cah nom-noman. Kira-kira umur 6-12 taunan. Sing mèlu dolanan paling sithik loro, amarga gentènan lan mengkoné ana kang luwih unggul katimbang kancané. Piranti kang dibutuhaké wujud kayu gilig diameter +/- 3 cm.