Before I Wake (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Before I Wake (irahan aseliné Somnia) iku filem Amérikah taun 2016 ajènre adikodrati, fantasi, lan horor. Kanthi sutradara Mike Flanagan lan asisten sutradara Flanagan lan Jeff Howard.[1] Kate Bosworth, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Annabeth Gish lan Dash Mihok didhadèkaké lakon ing Before I Wake.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Jessie (Kate Bosworth) lan Mark (Thomas Jane) Hobson ngangkat anak ajeneng Cody (Jacob Tremblay), sawisé anaké, Sean mati. Sabanjuré, Jessie lan Mark nyonangi nèk apa sing diimpèni Cody isa dadi kanyatan. Jessie lan Mark kudu golek cara supaya mimpi elek sing diimpèni Cody ora isa dadi kanyatan lan nyidra kulawarga mau.

Proses nggawé filem[besut | besut sumber]

Proses nggawé filemé diwiwiti kala 11 November 2013, ing Fairhope, Alabama.[2][3][4] Nalika 12 Desember 2013, kru filem njupuk gambar ing Barton Academy.[5] Sakabèhé proses nggawé filem diwekasi nalika 16 Desember 2013.[2][3] Musiké ginubah déning Danny Elfman lan The Newton Brothers.[6]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ McNary, Dave (7 September 2013). "‘Oculus’ Director Mike Flanagan Tapped For 'Somnia'". variety.com. Dijupuk 6 April 2014. 
  2. ^ a b D. Anderson, Marc (4 December 2013). "Kate Bosworth muses on Fairhope life on Twitter while fileming 'Somnia' in town". al.com. Dijupuk 6 April 2014. 
  3. ^ a b Kaylor, Mike (22 November 2013). "ON THE SET OF ‘SOMNIA’: Executive producer Scott Lumpkin brings movie filem crew to his hometown". gulfcoastnewstoday.com. Dijupuk 6 April 2014. 
  4. ^ "Extras Casting Call this weekend in Mobile, AL for 'Somnia', starring Katee Sackhoff". onlocationvacations.com. 26 October 2013. Dijupuk 6 April 2014. 
  5. ^ Philips, Rena (12 December 2013). "Somnia movie crew fileming at historic Barton Academy". mcpss.com. Dijupuk 6 April 2014. 
  6. ^ Schweiger, Daniel (8 April 2014). "Interview with The Newton Brothers". Film Music Magazine. Dijupuk 23 January 2016.