Batumadeg, Nusa Penida, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batumadeg
Désa
Batumadeg kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Batumadeg
Batumadeg
Batumadeg kapernah ing Bali
Batumadeg
Batumadeg
Batumadeg kapernah ing Indonésia
Batumadeg
Batumadeg
Koordhinat: 8°45′27″S 115°30′34″E / 8.75746°S 115.50957°E / -8.75746; 115.50957Koordhinat: 8°45′27″S 115°30′34″E / 8.75746°S 115.50957°E / -8.75746; 115.50957
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanNusa Penida
Kodhe laladan
administrasi
51.05.01.2002

Batumadeg iku désa ing Kacamatan Nusa Penida, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Nusa Penida, Klungkung