Menyang kontèn

Batu Manangi, Seruyan Tengah, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batu Manangi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSeruyan
KacamatanSeruyan Tengah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Batu Manangi iku désa ing Kacamatan Seruyan Tengah, Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]