Basil Hansen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basil Hansen (lair 7 Oktober 1926 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 88 taun), iku sawijining juru main hoki ès Australia. Dhèwèké tau mèlu Olimpiade Mangsa Atis ing taun 1960.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]