Basa Jawa Pepak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tanduran/tethuwuhan[sunting | Owah sumber]

Kewan[sunting | Owah sumber]

Manungsa[sunting | Owah sumber]

Tembung[sunting | Owah sumber]

! Katrangan ingkang langkung jangkep saged dipunpriksani wonten ing artikel utami prakawis Tembung.

Ambu & Rasa[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Jawa_Pepak&oldid=933227"