Barusjahe, Karo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barusjahe, Karo
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.06.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]]

Barusjahe iku kecamatan ing Kabupaten Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Karo