Menyang kontèn

Barkas:Serat Pararaton.pdf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang kaca
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →

Berkas asli(683 × 1.093 piksel, gedhéné berkas: 23,84 MB, jinisé MIME: application/pdf, 95 kaca)

Lisènsi[besut | besut sumber]

Gambar iki wis diculaké ing domain umum déning sing darbéni hak cipta, masa hak ciptané wis bubar, utawa ora bisa diwènèhi hak cipta. Perkara iki berlaku ing sadonya.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki4 Novèmber 2017 13.09Gambar cilik kanggo owahan 4 Novèmber 2017 13.09683 × 1.093, 95 kaca (23,84 MB)Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)

berkas ing ngisor arupa duplikat saka berkas iki (luwih rinci):

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah