Barkas:Cs-Horni Lomna.oga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cs-Horni_Lomna.oga(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 2,0 d, 71 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Pronunciation of the term Horní Lomná by Czech native speaker. Male voice.
Deutsch: Aussprache von Horní Lomná durch einen männlichen Muttersprachler.
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang User:Darwinek

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

gegambaran

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki6 Dhésèmber 2006 16.32
2,0 d (17 KB)DarwinekCzech pronunciation of Horní Lomná {{PD-self}}

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah