Barkas:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
    Menyang kaca


    Berkas asli(1.037 × 1.475 piksel, gedhéné berkas: 10,02 MB, jinisé MIME: application/pdf, 36 kaca)

    Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

    Ringkesan

    Panyandra
    Bahasa Indonesia: Buku ini ditulis oleh Tim Pendidikan Wikimedia Indonesia dengan bantuan sukarelawan Wikimedia Indonesia dalam menerjemahkan dan menguji baca. Buku ini ditujukan untuk menjawab pertanyaan-pertanyaan umum yang sering ditanyakan oleh orang-orang mengenai Wikipedia dan diharapkan mampu memberikan pemahaman dasar mengenai apa itu Wikipedia, bagaimana Wikipedia bekerja, dan bagaimana menggunakan Wikipedia secara tepat.
    English: This book is written by the Education Team of Wikimedia Indonesia, with the help from Wikimedia Indonesia's volunteers to translate and to review. This book aims to answers common questions that have been frequently asked by people regarding Wikipedia, and is expected to give a basic understanding of what Wikipedia is, how it works, and how to use it correctly.
    Tanggal
    Sumber Karya dhéwé
    Juru pangarang Gunarta (WMID)
    Vèrsi liya

    Lisènsi

    Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
    w:id:Creative Commons
    atribusi andum mèmper
    Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
    Kowé kena:
    • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
    • nyampur – ngolah karya
    Sangisoré kahanan mangkéné:
    • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
    • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

    Captions

    Add a one-line explanation of what this file represents
    Buku yang menjawab pertanyaan-pertanyaan yang sering ditanyakan seputar Wikipedia.

    Items portrayed in this file

    gegambaran

    status hak cipta Indonesia

    hak cipta Indonesia

    sejak Indonesia

    9 Juni 2021

    Sajarahing berkas

    Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

    Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
    saiki17 Juni 2021 06.33Gambar cilik kanggo owahan 17 Juni 2021 06.331.037 × 1.475, 36 kaca (10,02 MB)Gunarta (WMID)Pemberian ISBN
    9 Juni 2021 08.13Ora ana miniatur0 × 0 (9,96 MB)Gunarta (WMID)Uploaded own work with UploadWizard

    Panggunané barkas sajagat

    Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

    Métadhatah