Barczewo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Barczewo
POL Barczewo COA.svg
Lambang Barczewo
POL Barczewo map.svg
Lokasi Barczewo
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 4,58 km²
Padunung: 7.315 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NOL
Alamat
balé kutha:
ul. Ratuszowy 1
11-010 Barczewo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Lech Nitkowski

Barczewo utawa Wartembork (Jerman Wartenburg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 7.315 jiwa (2008).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barczewo&oldid=1091013"