Menyang kontèn

Barberton pitik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nedha bengi daging ayam Barberton tradisional karo papat potong ayam goreng, selada cole, saus panas, lan kentang goreng sing ditawakake Milich's Village Inn

Barberton Chicken, uga dikenal minangka Serbia Fried Chicken, [1] minangka salah sawijining jinis olahan saka gaya pitik goreng sing asale saka kutha Barberton ing Summit County, Ohio . Iki minangka gaya khas Serbia-Amerika sing disajikake ing pirang-pirang restoran utamane wong Serbia ing Barberton lan cedhak Norton lan saya akeh ing komunitas sekitar liyane. Gaya pitik menehi pengakuan nasional ing kutha kasebut, lan sawetara ngumumake Barberton dadi "Modal Ayam ing Jagad" utawa "Ibukutha Ayam Goreng Amerika." [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Edge, John T. (2004). Fried Chicken: An American Story. ASIN B00080W3L6.
  2. Edge, John T. (March 2003). "The Barberton Birds". Attaché. Diarsip saka sing asli ing February 16, 2006.