Menyang kontèn

Banyu Bunih, Galis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyu Bunih
Désa
Banyu Bunih kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Banyu Bunih
Banyu Bunih
Banyu Bunih kapernah ing Jawa Wétan
Banyu Bunih
Banyu Bunih
Banyu Bunih kapernah ing Indonesia
Banyu Bunih
Banyu Bunih
Koordhinat: 7°05′00″S 112°58′28″E / 7.08344°S 112.97436°E / -7.08344; 112.97436Koordhinat: 7°05′00″S 112°58′28″E / 7.08344°S 112.97436°E / -7.08344; 112.97436
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGalis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.18.2019

Banyu Bunih iku désa ing Kacamatan Galis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.