Bannock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bannock
BannockBeremeal.jpg
Traditional beremeal bannock, as made in Orkney, Scotland
JinisQuick bread
Panggonan asalBritish Isles
Buku masakan: Bannock  Médhia: Bannock

Bannock minangka macem-macem roti cepet sing rata utawa artikel bunder sing amba utawa dipanggang saka gandum . Bannock biasane dirajang dadi bagean sadurunge disedhiyakake.