Banitsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banitsa
Banitsa borzo.jpg
Banitsa
Jeneng liyanéBanica, banitza
JinisPastry
Panggonan asalBulgaria
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokDough: flour, eggs, water
Filling: crushed white cheese (sirene), yogurt, eggs
Buku masakan: Banitsa  Médhia: Banitsa

Banitsa ( Bulgari: баница , Uga transliterasi minangka Bănică lan banitza) yaiku panganan nyamikan tradisional Bulgaria, disiapake dening lapis dicampur saka whisked endhog, yogurt alam lan bagéyan keju brined putih antarane filo jajanan lan banjur baking ing open.