Banggae, Majene

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Majene {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Banggae iku kecamatan ing Kabupatèn Majene Propinsi Sulawesi Kulon.

Kabupatèn Majene, Sulawesi Kulon
Lambang Kabupatèn Majene

Kecamatan: Banggae | Malunda | Pamboang | Sendana

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Majene


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banggae,_Majene&oldid=1033091"