Menyang kontèn

Bandingan, Sigaluh, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandingan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanSigaluh
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bandingan iku désa ing Kacamatan Sigaluh, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]