Bandhar udhara Sultan Babullah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
IATA: TTEICAO: WAMT
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Ternate, Maluku Utara, Indonésia
Èlevasi 15 m ( 49 ft)
Koordinat 0°49′51″N, 127°22′48″E

|- !align="center" valign="top"|14/32 |align="center" colspan="2" valign="top"|6.890 |align="center" valign="top"|2.100 |align="center" valign="top"|Aspal

|}

Bandhar udhara Sultan Babullah iku salah sawijining bandhar udhara ing Kutha Ternate, Provinsi Maluku Utara, Indonésia. Bandhar udhara iki nduwèni ukuran landhas pacu 2.100 x 30 m, lan nduwé arah (Inggris:azimuth) 140° saka lor. Adohé saka tengah kutha Ternate kurang luwih 5 km.



Pranala njaba[sunting | sunting sumber]