Papan Anggegana Blimbingsari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Bandhar Udhara Blimbingsari)
Jujug: pandhu arah, pados
Papan Anggegana Blimbingsari
IATA: DQJICAO: WAWP
Ringkesan

Papan Anggegana Blimbingsari iku sawijining papan anggegana sing dumunung ing Désa Blimbingsari, Rogojampi, Kabupatèn Banyuwangi, Jawa Wétan. Papan Anggegana kanthi landas pacu 1.400 meter punika dipunbikak balika tanggal 29 Desember 2010. Wekdal punika, wonten penerbangan Banyuwangi-Denpasar lan Banyuwangi Surabaya PP kanthi pesawat Grand Caravan damelan Cessna 1997, ingkang dipunoperasèkaken déning PT Sky Aviation.[1]

lan nalika tanggal 24 Agustus 2011, Merpati Airlines mbikak jalur penerbangan langsung saking saking Banyuwangi-Surabaya PP.[2]

Sajarah[sunting | besut sumber]

Gambar:Sky Aviation di Blimbingsari.jpg
Sky Aviation di Apron Papan Anggegana Blimbingsari

Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi inggih punika salah satunggaling aset Pamarentah Daerah Kabupatèn Banyuwangi ingkang dipunkelola déning Satuan Kerja Papan Anggegana ing sangandhaping naungan Direktorat Jenderal Perhubungan Udara - Kementerian Perhubungan. Nalika taun 2003, Menteri Perhubungan medalaken KM 49 Tahun 2003 babagan Penetapan Papan Anggegana Di Kabupatèn Banyuwangi Propinsi Jawa Timur.Garis besar wos saking keputusan kasebut bilih lokasi papan anggegana ing Kabupatèn Banyuwangi, Propinsi Jawa Timur wonten ing Desa Blimbingsari, Kecamatan Rogojampi kanthi koordinat geografis 08 18' 42.70" Lintang Selatan lan 114 20' 16.30" Bujur Timur. Wiwit taun 2004 dumugi taun 2008, Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi kanthi dana saking APBN ngadani pambangunan fisik kanthi periodik saperlu saged ngrealisasikaken pangarep masyarakat Banyuwangi babagan wontenipun transportasi udhara.

Gambar:ATC tower Blimbingsari.JPG
ATC tower Papan Anggegana Blimbingsari

Nalika tanggal 30 Desember 2008, Menteri Perhubungan RI Jusman Syafii Djamal nindakaken kunjungan singkat dhateng Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi kanthi sesarengan kaliyan Bupati Banyuwangi sarta rombongan. Sasampunipun ngamati lan interview perkawis teknis kaliyan Satuan Kerja Papan Anggegana, Menteri Perhubungan rumaos optimis bilih penerbangan ing Kabupatèn Banyuwangi saged ngrembaka kanthi wontenipun Papan Anggegana ingkang miturutipun lumayan sae lan ideal.

Kanthi arahan saking Menteri Perhubungan babagan target operasi Papan Anggegana ing wulan Maret 2009, Satuan Kerja Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi nglajengaken lan ngupaya koordinasi kaliyan Direktorat Jenderal Perhubungan Udara lan ngyakinaken dhateng operator bilih Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi ewadene kanthi fasilitas standar awal ingkang minimum ananging kagungan runway (landasan pacu) ingkang ideal kangge operasional penerbangan pesawat medium lan alit.

Ing wiwitan taun 2009, tanggal 23 Januari 2009, tim saking Direktorat Jenderal Perhubungan Udara ngadani evaluasi lan verifikasi tumrap Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi. Saperangan wekdal salajengipung, Direktorat Jenderal Perhubungan Udara medalaken surat Nomor 167/DBU/II/2009 tanggal 9 Pebruari 2009 babagan pemanfaatan Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi ingkang garis besar wosipun inggih punika bilih Papan Anggegana Blimbingsari Banyuwangi saged dipunginakaken kange take off lan landing pesawat jinis Cassa.[3]

Maskapé[sunting | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ "Banyuwangi-Surabaya Kini Hanya 35 Menit" (in Indonesian). Harian Seputar Indonesia. 30 December 2010. Retrieved 7 Pebruari 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  2. ^ "Merpati Airlines Buka Rute Banyuwangi -Surabaya" (in Indonesian). tempo interaktif. 18 AGUSTUS 2011. Retrieved 07 Pebruari 2013.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  3. ^ http://www.banyuwangikab.go.id/berita-daerah/masterplan-papan anggegana-blimbingsari-2014-total-runway-2250-meter.html