Bambankerep, Ngaliyan, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bambankerep
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanNgaliyan
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Bambankerep iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Ngaliyan, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Ngaliyan, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Podorejo | Wates | Bringin | Ngaliyan | Bambankerep | Kalipancur | Purwoyoso | Tambakaji | Gondoriyo | Wonosari