Bale Taman Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bale Taman nasional

Bale Taman Nasional inggih punika unit pelaksana teknis ingkang mapan wonten ing sak ngandhaping Direktorat Jenderal Perlindungan Hutan lan Konservasi Alam Kamentrian Kehutanan Républik Indonésia.

Pratélan Bale Taman Nasional[besut | besut sumber]

Ing ngandhap punika inggih pratélan Balé Taman Nasional saha alamat kantor punjer balé taman nasional.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Bale Taman Nasional (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)
  2. Situs resmi taman nasional Meru Betiri (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)