Baldina Di Vittorio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baldina Di Vittorio

Baldina Di Vittorio (lair 16 Oktober 1920 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 94 taun), iku pulitika Italia.[1]

Wong wadon iki wis dadi anggota Parté Komunis Italia wiwit taun 1938.

Réferènsi[besut | besut sumber]