RTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka B-Channel)
RTV
PT Metropolitan Televisindo
Jeneng sadurungé B-Channel
Slogan Minangka B-Channel
B Inspired!
(1 November 2009-1 Mèi 2011)
Inspirasi Kulawarga Anda (Inspirasi Kulawarga Panjenengan)
(2 Mèi 2011-30 Oktober 2012)
Inspirasi Anda (Inspirasi Panjenengan)
(1 November 2012-3 Mèi 2014)
Minangka RTV
RTV Untuk Indonésia (RTV Kanggo Indonésia)
(3 Mèi 2014-saiki)
Basa Basa Indonésia
Wilayah siaran Indonésia
Diluncuraké 1 November 2009 (minangka B-Channel)
3 Mèi 2014 (minangka RTV)
Sing duwé Rajawali Corpora
Situs web http://www.rtv.co.id
Kasumadyan
Siaran satelit
Palapa D 3863 V, 4333 3/4
TransVision (Indonésia) Saluran 148
Aora TV (Indonésia) Saluran 920
BiG TV (Indonésia) Saluran 633

Rajawali Televisi (disingkat RTV, biyèné dikenal minangka B-Channel) ya iku stasiun televisi swasta terestrial nasional saka Jakarta, Indonésia. RTV duwé sègmèntasi dadi televisi kulawarga. RTV ya iku stasiun televisi sing dikukuhaké adhedhasar idin KPI Pusat lan ngidini ngukuhaké pusat frekuensi saka Dinas Perhubungan. Jam tayang RTV ya iku saka 05.00 nganti tekan 24.00 WIB. RTV miwiti giyaran resmi kanthi resmi nalika tanggal 1 November 2009 ana ing Jakarta ing jeneng B-Channel. Saiki, program RTV dhéwé luwih difokusake kanggo nggiyaraké acara panglipur, soft news lan variety show kanggo kulawarga. Nalika tanggal 3 Mèi 2014, B-Channel wis diganti sawijining jeneng kanggo RTV ing wektu Grand Launching Langit Rajawali.

Jangkoan giyaran

Siaran saka RTV kang nyebar ing wewengkon Jabodetabek lan uga wewengkon-wewengkon ana ing sakiteré kanthi nganggo frekuensi 23 UHF, lan uga njangkau kabèh wewengkon ing Indonésia kanthi nganggo satelit Palapa D wiwit sasi Maret 2011 (sadurungé nganggo satelit Apstar 6). Saliyané iku, giyaran RTV uga bisa dinikmati nganggo televisi langganan kaya TransVision, Groovia TV, First Media, BiG TV, aora, Skynindo, lan Centrin TV uga jaringan stasiun TV lokal kang ana ing wewengkon-wewengkon ing Indonésia kang ana giyaran RTV. Saiki RTV tekan 30 kutha ing Indonésia. Siaran RTV bisa katon ing kutha ing ngisor iki:

Acara

Acara saiki

  • Accidental Heroes
  • Bis Malam (Bicara Santai Malam)
  • Celebrity Apprentice
  • Cerita Anak Indonésia
  • Cyberdodo
  • Cocomong
  • Doong Doong
  • Dragon Hunters
  • Electro Boy
  • Gazoon
  • I Got A Rocket
  • Jari Sakti Somad
  • Seleb.kom
  • Ladies Nite
  • Cerita Seputar Investigasi
  • My Fair Lady
  • Forensik
  • Dating Agency Cyrano
  • Tukul Too Cool
  • Kambu
  • Relax & Fun
  • Kampung Toga
  • Kejutan Koki
  • Liga Perancis
  • Loopdido
  • Meteor Garden
  • Mobbed
  • Musiclicious
  • Ngopi (Ngobrol Pagi)
  • Petualang Cilik
  • Panorama
  • Relax & Fun
  • Tornado Road
  • Mum, I'm The Chef
  • Ustadz On The Road
  • Rejeki Di Bulan Ramadhan
  • Jalan-Jalan Religi
  • Enjoying Everyday Life
  • The Adventures of Hello Kitty & Friends
  • Kungfoot
  • Langkah Kecilku
  • Petualangan Tintin
  • Postman Pat
  • Full House
  • Sassy Girl Chun Yang
  • Miss Rose
  • Briliant Legacy
  • Monstar
  • Sayangku Seo Yeong
  • Que Sera Sera
  • My Girlfriend Is An Agent
  • Symphony Of Fate
  • Flower Boys Next Door
  • Eksis+
  • Dapur Raja
  • Doby & Disy
  • Timmy Time
  • Pingu
  • D'Joglo
  • Trekker
  • Kambu
  • On Air
  • My Splendid Life
  • G3L1 @L4Y
  • Gemilang
  • Kata Hati
  • Jungle Beat
  • Dino Dan
  • Jalan Jajan
  • Foodvaganza
  • Musiclicious
  • Karena Aku Wanita
  • Semangat Hidup
  • Inspirasi Selebriti
  • Lensa Indonésia Sore
  • Lensa Indonésia Pagi
  • Money & Me
  • Indonésia Menentukan
  • Indonésia Banget
  • Indonésia Dalam Angka
  • Kacamata Nizam
  • Big Screen
  • Nur Kasih
  • The X Factor
  • Charmed
  • Live to Dance
  • Music Box
  • Kisah Cinta Di Balik Pernikahan Massal
  • Si Mamat Anak Metropolitan
  • Kisah Cinta
  • Masa Sich
  • Would You Believe It
  • Got To Dance US
  • Klinik Film
  • Man VS Fish
  • Drama Asia:Modern People
  • Lollipop
  • Band Of Brothers
  • Sign In
  • Indo Beat
  • Artmosfer
  • Extreme
  • Gladri
  • Panorama
  • PopCorn
  • Sweet PopCorn
  • Latenite Show with Omesh
  • Bincang Bola
  • X'tra Seleb
  • X'tra Seru
  • Kera Sakti
  • SportZone (sebelumnya bernama Gladri Sport)
  • Lelaki
  • SpeedZone
  • Electro Boy
  • Mask Master
  • Hutos Mini Mini
  • Zou
  • Blue Bloods
  • Street.com
  • Hawaii Five-O
  • Cuap-Cuap Seru
  • JACO
  • DRTV
  • Lejel Home Shopping
  • You Are The Best Lee Soon Shin
  • Movinesia

Acara kang tau ditayangke

Uga delengen

Cathetan suku

Pranala njaba

Cithakan:TV ing Indonésia