Rajawali TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka B-Channel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rajawali Televisi (RTV)
PT Metropolitan Televisindo
Jeneng sadurungéB-Channel
(1 November 2009-3 Mei 2014)
SloganDados B-Channel
Inside Big City
(1 Januari 2008-31 Oktober 2009, ing wektu pracoban)
B Inspired!
(1 November 2009-31 Desember 2010)
Inspirasi Keluarga Anda
(1 Januari 2011-30 September 2012)
Inspirasi Anda
(1 Oktober 2012-3 Mei 2014)
Dados RTV
Untuk Indonesia
(3 Mei 2014-2017)
Makin Cakep
(2017-sekarang)
BasaIndonesia
Wilayah siaranNasional
Diluncuraké1 November 2009 (sebagai B-Channel)
3 Mei 2014 (sebagai RTV)
Sing duwéSofia Koswara (2009–2012)
Rajawali Corpora (2012-sekarang)
Kantor pusatAtrium Mulia Building Lantai 8 Suite 802
JL. HR Rasuna Said Kav. B 10-11 Kuningan, Jakarta  Indonésia
Situs webhttp://www.rtv.co.id
Kasumadyan
Siaran terestrial
Ambon44 UHF
Balikpapan34 UHF
Bandar Lampung44 UHF
Bandung36 UHF
Banjarmasin48 UHF
Banyuasin52 UHF
Batam55 UHF
Bengkulu57 UHF
Cikarang61 UHF
Cirebon40 UHF
Denpasar51 UHF
Garut36 UHF
Gorontalo48 UHF
Jakarta23 UHF
Jambi54 UHF
Karawang61 UHF
Kendari59 UHF
Kupang44 UHF
Makassar59 UHF
Malang24 UHF
Manado60 UHF
Mataram54 UHF
Medan53 UHF
Padang61 UHF
Palangkaraya25 UHF
Palembang58 UHF
Palu54 UHF
Pangkal Pinang48 UHF
Pati57 UHF
Pekanbaru48 UHF
Pontianak50 UHF
Poso22 UHF
Siaran satelit
Palapa DFreq : 3863 MHz
Polaritas : Vertikal
Symbol Rate : 4333 Ksps
Video PID : 512
Audio PID : 4112
PCR PID : 512
MNC VisionSaluran 114
TransvisionSaluran 816
Aora TVSaluran 920
OrangeTVSaluran 208
Siaran kabel
Max3Saluran 20
MNC PlaySaluran 138
Televisi internet
UseeTVRTV

RTV (Singkatan teka "Rajawali Televisi", sadurunge jenenge iku B-Channel) iku stasiun televisi sing ana ing Indonesia sing diduweni dening Rajawali Corpora. RTV resmi disiarkan ing 1 November ing Jakarta kanthi jeneng B-Channel. Saiki, program RTV dhewe luwih fokus marang program hiburan, "kabar alus" lan "macem-macem acara" kanggo kulawargane. Ing 3 Mei 2014, B-Channel ganti jeneng dadi RTV.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]