Bèbèk mungsuh mliwis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bèbèk mungsuh mliwis iku paribasan singu tegesé wong pinter mungsuh padha wong pinter.

Uga delengen[besut | besut sumber]