Austrobileyales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Austrobaileyales
Schisandra rubriflora.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Austrobaileyales
Suku

lihat teks.

Austrobaileyales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II bangsa iki ora/durung bisa diklompokaké jroning klad sing luwih ngisor tinimbang klad angiosperms (tetanduran ngembang), mapanaké ing bagian dhasar saka tetanduran ngembang.

Miturut sistem klasifikasi APG II, ana telung suku anggota: