Austrobileyales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Austrobaileyales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Austrobaileyales
Suku

lihat teks.

Austrobaileyales iku salah siji bangsa tetanduran ngembang. Miturut Sistem klasifikasi APG II bangsa iki ora/durung bisa diklompokaké jroning klad sing luwih ngisor tinimbang klad angiosperms (tetanduran ngembang), mapanaké ing bagian dhasar saka tetanduran ngembang.

Miturut sistem klasifikasi APG II, ana telung suku anggota:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Austrobileyales&oldid=821741"