Athanasius Kircher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Athanasius Kircher
Athanasius Kircher.jpg
Potret Kircher saka Mundus Subterraneus, 1664
Lair(1602-Cithakan:NOMORBULAN-02)2 Mèi 1602
Geisa
PatiNovèmber 28, 1680(1680-11-28) (umur 78)
Roma
BangsaJerman

Athanasius Kircher (lair ing Geisa, Buchonia, cedhak Fulda, Jerman, 2 Mèi 1602 – pati 28 Novèmber 1680 ing umur 78 taun)[a] yaiku sarjana Yesuit Jerman abad ka-17 sing nerbitake kira-kira 40 tulisan, sabagean gedhe ing bidang orientalisme, geologi lan kedokteran. Ia uga nggawe megafon kapisan.

Katrangan[besut | besut sumber]

  1. Kircher ora ngerti nek ndekne lair taun 1601 utawa 1602

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Woods, Thomas. How the Catholic Church Built Western Civilization, p 4 & 109. (Washington, DC: Regenery, 2005); ISBN 0-89526-038-7.

Pranala jaba[besut | besut sumber]