At Any Price (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. At Any Price nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Ramin Bahrani. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, At Any Price kapilih ndhèrèk pasanggiri wonten Golden Lion ing Festival Film Venice ke-69,[1] Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Zac Efron, Denis Quaid, Heather Graham, Clancy Brown, lan sanèsipun.[2] Sony Pictures Classics numbas hak pangeduman filem punika lajeng mbabar ing taun 2013.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Venezia 69". labiennale. Dijupuk 2012-07-26. 
  2. Evans, Ian (2012), "At Any Price TIFF premiere gallery", DigitalHit.com, dijupuk 2013-01-19 
  3. Holden, Stephen (April 23, 2013). "'At Any Price,' Directed by Ramin Bahrani". The New York Times. Dijupuk October 10, 2015. 
  4. Murray, Noel (April 25, 2013). "At Any Price". The A.V. Club. Dijupuk October 10, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]