Tag

Kaca iki isi pratélan tenger sing dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tagCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
Wiki MrebawaniWiki MrebawaniPangowahan déning panyarta lan panitya jroning kridha Wiki Mrebawani.Dikukuhaké déning piranti alusOra73.589 pangowahan
Wiki Mrebawani II#WikiMrebawaniBesutané panyarta lan panitya Wiki Mrebawani IIDikukuhaké déning piranti alusIya30.409 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya23.666 pangowahan
visualeditorBesutan visualBesutan sarana pambesut visualDikukuhaké déning piranti alusIya7.434 pangowahan
mobile editBesutan punsèlBesutan saka punsèl (jaringan utawa aplikasi)Dikukuhaké déning piranti alusIya1.490 pangowahan
mobile web editBesutan jaringan punsèlBesutan saka situs jaringan punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya1.216 pangowahan
contenttranslationPertalan KontènIsi kaca iki dipertal saka basa liya sarana piranti Pertalan Kontèn.Dikukuhaké déning piranti alusIya1.175 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiEdits that change the target of a redirectDikukuhaké déning piranti alusIya679 pangowahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Dikukuhaké déning piranti alusOra531 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punsèlBesutan sing digawé sarana aplikasi punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya437 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiPanganggo wiwit mbesut sarana pambesut visual, banjur salin nganggo pambesut tèks-wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya239 pangowahan
mw-new-redirectPengalihan baruEdits that create a new redirect or change a page to a redirectDikukuhaké déning piranti alusIya134 pangowahan
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya55 pangowahan
visualeditor-wikitextbesut sumber 2017Besutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya41 pangowahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya28 pangowahan
mw-rollbackPengembalianEdits that roll back previous edits using the rollback linkDikukuhaké déning piranti alusIya26 pangowahan
mw-blankNgosongakéEdits that blank a pageDikukuhaké déning piranti alusIya14 pangowahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanEdits that change an existing redirect to a non-redirectDikukuhaké déning piranti alusIya14 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya12 pangowahan
mw-replacePenggantianEdits that remove more than 90% of the content of a pageDikukuhaké déning piranti alusIya10 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckBesutan visual: PriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan