Ora ana alamat kirim

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panjenengan kudu mlebu log lan duwé alamat layang-èl kang trep ing pilalané panjenengan kanggo nglayangi panganggo liyané.

Bali menyang Tepas.