Statistik

Statistik kaca
Kaca-kaca isi49.423
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, klebu kaca wicara, pangalihan, lan liya-liyané.)
127.811
Berkas sing diunggahaké5.253
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.093.002
Rata-rata suntingan saben kaca8,55
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar28.447
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
85
Bot (daftar anggota)55
Pangurus (daftar anggota)7
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Para pangawas (''oversight'') (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Statistik"