Statistik

Statistik kaca
Kaca isi50.304
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
134.182
Barkas unggahan5.444
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.313.952
Besutan rata-rata saben kaca9,79
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar31.693
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
680
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0