Statistik

Statistik kaca
Kaca-kaca isi49.842
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
130.681
Berkas sing diunggahaké5.283
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.143.312
Rata-rata suntingan saben kaca8,75
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar30.283
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
65
Bot (daftar anggota)56
Pangurus (daftar anggota)7
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Statistik"