Statistik

Statistik kaca
Kaca-kaca isi48.860
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, klebu kaca wicara, pangalihan, lan liya-liyané.)
126.462
Berkas sing diunggahaké5.241
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.081.726
Rata-rata suntingan saben kaca8,55
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar27.740
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
100
Bot (daftar anggota)55
Pangurus (daftar anggota)8
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Para pangawas (''oversight'') (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Statistik"