Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Kaca isi54.957
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
145.986
Barkas unggahan5.446
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.459.250
Besutan rata-rata saben kaca10,00
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar (pratélaning anggota)37.238
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
69
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages7.133.099
Pesan massal dalam antrian0