Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Kaca isi55.032
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
146.945
Barkas unggahan5.446
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.466.158
Besutan rata-rata saben kaca9,98
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar (pratélaning anggota)37.917
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
156
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages7.164.346
Pesan massal dalam antrian0