Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Kaca isi54.894
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
144.533
Barkas unggahan5.446
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.441.833
Besutan rata-rata saben kaca9,98
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar (pratélaning anggota)36.086
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
80
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages7.115.841
Pesan massal dalam antrian0