Statistik

Statistik kaca
Kaca isi54.822
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
143.786
Barkas unggahan5.449
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.438.673
Besutan rata-rata saben kaca10,01
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar35.567
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
127
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages7.105.690
Pesan massal dalam antrian0