Statistik

Statistik kaca
Kaca isi50.274
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
132.416
Barkas unggahan5.343
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.214.544
Rata-rata suntingan saben kaca9,17
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar31.117
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
112
Bot (daftar anggota)56
Pangurus (daftar anggota)8
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0