Kaca mawa pranala nggayut "Citizen Kane"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pranala mréné      
Panyaringan Dhelikaké transklusi | Dhelikaké pranala | Dhelikaké alihan

Kaca-kaca ing ngisor iki nggayut menyang Citizen Kane:

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)