Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lacak owah-owahan anyar wiki iki ing kaca iki.

Opsi owah-owahan anyar Tuduhaké 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan ing dalem 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan.
Dhelikaké naraguna kadhaftar | Dhelikaké naraguna anonim | Dhelikaké besutanku | Dhelikaké bot | Dhelikaké besutan cilik | Tuduhaké kategorisasi kaca | Tuduhaké Wikidhata
Nuduhaké owah-owahan anyar kawit 05.22, 5 Juli 2020
   
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

5 Juli 2020

4 Juli 2020

3 Juli 2020

2 Juli 2020

1 Juli 2020

30 Juni 2020

29 Juni 2020

28 Juni 2020

27 Juni 2020

26 Juni 2020

24 Juni 2020

20 Juni 2020

18 Juni 2020

16 Juni 2020

15 Juni 2020

14 Juni 2020

13 Juni 2020

11 Juni 2020

10 Juni 2020

9 Juni 2020

8 Juni 2020

7 Juni 2020

5 Juni 2020