Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Shalom11111
  • Kadaftar: 24 Oktober 2010 23.04 (8 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 6.336
  • Cacahé akun kang gegayutan: 115
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKablokirCacah besutanGrup
af.wikipedia.org22 Maret 2014 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org27 Januari 2013 20.22digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org19 Juni 2013 20.08digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org31 Maret 2013 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org4 Novèmber 2012 21.50digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org22 Maret 2014 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org19 Fèbruari 2013 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org22 Maret 2013 00.57digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org17 Maret 2013 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org2 Juni 2011 00.51digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org2 Juni 2011 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org14 Agustus 2012 18.06digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org10 Juni 2012 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org10 Fèbruari 2013 20.06digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)5
crh.wikipedia.org22 Maret 2014 20.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org28 Fèbruari 2013 02.21digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 22.07digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org12 Fèbruari 2013 15.03digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org17 Mèi 2012 05.51digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikipedia.org22 Fèbruari 2013 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org25 Oktober 2010 18.07digawé nalika mlebu log(?)4.621extendedconfirmed
en.wikibooks.org4 Novèmber 2011 02.22digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikisource.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org27 Januari 2013 23.34digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org24 Fèbruari 2013 03.10digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org2 Juni 2011 00.34digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org10 Juni 2012 04.03digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org4 Novèmber 2012 20.14digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org4 Novèmber 2012 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org10 Juni 2012 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org17 April 2012 09.29digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org7 Maret 2013 04.24digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org8 Juni 2019 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org24 Oktober 2010 23.04akun anyar(?)1.546
he.wikibooks.org4 Juli 2018 05.42digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org27 Maret 2013 19.06digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org10 Fèbruari 2013 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org27 Maret 2013 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org29 Maret 2013 05.30digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org26 Fèbruari 2013 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org1 Maret 2014 09.45digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org23 Mèi 2013 02.21digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org18 Fèbruari 2013 19.22digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org9 Fèbruari 2013 23.56digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org24 Fèbruari 2013 03.12digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org7 Maret 2013 00.17digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org17 Mèi 2012 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)3
is.wikipedia.org10 Maret 2013 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org17 Mèi 2012 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org4 Novèmber 2012 21.49digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org6 Maret 2018 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org6 Maret 2013 23.57digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org3 April 2011 21.34digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org22 Fèbruari 2013 22.15digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org6 Sèptèmber 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org14 Agustus 2012 18.25digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org25 Maret 2018 15.10digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org18 Fèbruari 2013 18.44digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org1 Agustus 2013 02.21digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org10 Juni 2012 04.01digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org27 Januari 2013 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org16 Fèbruari 2011 01.03digawé nalika mlebu log(?)1
mg.wikipedia.org18 Agustus 2012 23.04digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org15 Fèbruari 2014 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org12 Maret 2013 05.00digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org8 Fèbruari 2013 18.23digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org8 Fèbruari 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org18 Fèbruari 2013 01.09digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org14 Juli 2014 15.46digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org4 Novèmber 2012 17.41digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org7 Maret 2013 23.57digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org5 Novèmber 2012 02.58digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org18 Mèi 2013 20.36digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org22 April 2014 17.27digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org6 Sèptèmber 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org2 Juni 2011 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org17 Mèi 2012 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org6 Sèptèmber 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org10 Fèbruari 2013 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org17 Mèi 2012 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org7 Mèi 2014 20.59digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org9 Fèbruari 2013 20.47digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org28 Mèi 2012 20.12digawé nalika mlebu log(?)82
simple.wiktionary.org4 Novèmber 2012 22.14digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org20 April 2011 22.57digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org16 Maret 2013 18.53digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org28 Maret 2014 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org17 Mèi 2012 05.18digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org14 Agustus 2012 09.00digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org13 Oktober 2013 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org17 Mèi 2012 05.51digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org24 Fèbruari 2013 02.46digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org27 Sèptèmber 2013 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org17 Dhésèmber 2018 22.16digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org6 Januari 2018 21.55digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org17 Maret 2013 05.01digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org6 Sèptèmber 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org10 Fèbruari 2013 03.46digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org12 Oktober 2013 10.24digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org18 Fèbruari 2013 23.25digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org27 Januari 2013 23.34digawé nalika mlebu log(?)73
wikimania2013.wikimedia.org19 Fèbruari 2013 01.47digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org27 Januari 2013 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org4 Agustus 2012 12.31digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wiktionary.org4 Novèmber 2012 18.03digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org27 Januari 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)0