Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia (4) using AWB
'''Wektu Indonésia bagéyan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu IndonesiaIndonésia Tengah), iku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://time.kim.lipi.go.id/ Waktu Standard IndonesiaIndonésia] (dari [[Lembaga Ilmu Pengetahuan IndonesiaIndonésia]])
* {{id}} [http://www.statoids.com/tid.html Zona Waktu IndonesiaIndonésia]
 
[[Kategori:Zona wektu]]
17.998

besutan

Menu navigasi