Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
{{North West infobox}}
'''Rustenburg''' ([[Afrikaans]] lan [[Basa Walanda|Walanda]]: ''Town of Rest'') iku [[kutha]] sing dumunung ing sikil pagunungan [[Magaliesberg]] ing Provinsi North West, [[Afrika Kidul]]. Kutha iki nduwèni pedunungpadunung 125.000 jiwa.
 
== Fakta ==
* Rustenburg iku dadi salah siji kutha papan dianakaké [[Piala Donya FIFA 2010|Piala Donya Bal=balan 2010]] yaiku ing [[Stadion Royal Bafokeng]] sing kapasitasé watara 40.000 kursi.
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.rustenburgonline.com Rustenburg's Premier Community Portal & Business Directory] - www.rustenburgonline.co.za.
* [http://www.rustenburg.gov.za Rustenburg Local Municipality] - www.rustenburg.gov.za
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Afrika Kidul]]
[[Kategori:Rustenburg]]
 
 
{{geo-stub}}
62.845

besutan

Menu navigasi