Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
90 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
+ gambar
[[Gambar:Symptoms of anemia.png|thumb|250px|Gejala utama kang metu ana ing lara anemia]]
'''Anemia'''
 
'''Anemia''' Anemia dipun ngertosi dados kekirangan getih, niki keranten :
# Kirangipun konsentrasi hemoglobin
# Mengandhapipun hematokrit
11.904

besutan

Menu navigasi