Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
46 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Grahana rembulan penumbra
: Ing grahana iki, kabèh bagéyan rembulan dumunung ing bagéyan penumbra. Saéngga rembulan isih bisa katon kanthi warna sing surem.
 
== Delengen uga ==
* [[Grahana srengéngé]]
 
== Galeri ==
1.587

besutan

Menu navigasi