Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
420 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas,ugi gading.<ref name="indonesia"/> inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
Wonten nalika taun 435-433 saderengipun masehi.<ref name="indonesia">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno www.mediaindonesia.com] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
patung kasebut dipunpitados nyimpen rahasia [[Yunani kuna]].<ref name="ann"/>
warisan saking jaman [[Athena]] biyen.<ref name="ann">{{id}}[http://www.anneahira.com/patung-bersejarah.htm patung bersejarah] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>
patungPatung kasebut dipunpitados nyimpen rahasia [[Yunani kuna]].<ref name="ann"/>
salah satunggaling kaajaiban kuna ingkang wonten ing dunya, tunggalipun saking <ref name="indonesia"/>:
*[[Piramida Agung Giza]] ([[Mesir]] taun 2500 SM),
6.047

besutan

Menu navigasi