Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
94 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+gbr saka commons
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
'''Pendhidhikan''' yaiku proses kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung mandiri, durung déwasa, dereng mardika tumuju kahanan kang luwih mandiri, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Proses pendhidhikan yaiku pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
2.477

besutan

Menu navigasi