Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
Lacazette kalebet satunggaling striker prodhuktif ingkang main ing Liga Primèr Inggris. Ing sawetawis mangsa Lacazette tansah nyithak gol sakedhikipun 20 gol permusim.<ref name="internet1"/> Awit saking penampilanipun ingkang konsistèn ing saben mangsa, Alexandre Lacazette dados juru main bal ingkang misuwur ing Perancis, éropah lan saindenging donya.<ref name="internet1"/> Nami Lacazette tansah mlebet dhaftar juru main paling saé taunan ing [[Ligue 1]]. Alexandre Lacazette gadhah rékor konversi paling kathah ing gangsal Top Liga Éropah, ngantos striker-striker misuwur kados [[Luis Suarez]], [[Karim Benzema]], [[Robert Lewandowski]] mboten saged nguyak rékor Lacazette.<ref name="internet1"/> Ing mangsa 2014-2015, Lacazette nyithak 27 gol ing Ligue 1, mecahaken rékor klub sadanguning setunggal mangsa.<ref name="internet1"/>
 
Rikala mangsa 2016-2017, Lacazette nyithak kalih gol saking sadèrèngipun 28 gol. Namung kalih gol saking 26 gol ingkang Lacazette damel saking njawi kothak pénalti.<ref name="internet1"/> Tanggal 5 Juli 2017, Lacazette resmi dipunrékrut Arsenal.<ref name="internet1"/> Lacazette napakasmani kontrak dhurasi gangsal taun, adhedhasardhedhasar data ingkang sumberipun saking ''transfermarkt'', Arsenal mbayar béya transfer Lacazette ngantos 40 yuta Éuro kanggé pikantuk jasa Lacazette.<ref name="internet1">[https://www.izaybiografi.com/2017/07/biografi-alexandre-lacazette.html Alexandre Lacazette](dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)</ref>
 
==Prana njawi==
348.872

besutan

Menu navigasi