Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah, 2 taun kepungkur
→‎Karakter Pandhukung: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning
 
== Karakter Pandhukung ==
Spider-Man duwéni macam-macam karakter pandhukung kang ana sajroningsajeroning [[komik]] kang penting ing masalah alur carita yèn dhèwèké iku bintang. Sawise wong tuwane seda, [[Peter Parker]] diopeni bulike kanthi kasih sayang kang akèh, ya iku Mei Parker, lan pak like, kang nggantekake figur bapak, Ben Parker. Sawise Lik Ben dipateni karo maling, Bulik Mei kang dadi siji-sijine keluwargane Peter, lan bulike cedhak banget karo Peter.
 
J. Jonah Jameson digambarake minangka penerbit saka Daily Bugle lan bos Peter Parker lan minangka kritikus pedhes Spider-Man, mesthi ngunekake perkara-perkara kang elek babagan superhero ing koran.
347.212

besutan

Menu navigasi