Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
'''Brunei Darussalam''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.brunei.gov.bn Situs resmi]
* {{ms}} [http://www.pusat-sejarah.gov.bn/sultanbrunei.htm Pusat Sejarah Brunei Darussalam]
348.872

besutan

Menu navigasi