Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
[[Gambar:Atjeh Overgave Januari 1903.jpg|thumb|250px|Kolonialisme]]
'''Kolonialisme''' ya iku pangembangan kekuasaan ing nagara.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/dunia-islam/islam-mancanagara/12/05/25/m4kucz-islamofobia-bentuk-kolonialisme-as-dan-sekutu:Pengertian Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Kekuasaan iki ana loro ya iku menungsa lan wewengkon. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé ya iku hukum kolonial gawé untung nagara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politikpulitik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan dhémokrasi.<ref name="internet 2">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm freewebs.com:Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.<ref name="internet 2"/>
 
==Cathetan==
62.731

besutan

Menu navigasi