Sumbangan panganggo

Kanggo 54.159.158.180 (rembug | Log pemblokiran | unggahan | log | log planggaran)
This IP address is currently globally blocked. The global block log entry is provided below for reference:
  • 29 Novèmber 2016 12.18: Savh (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 54.159.0.0/16 (kadaluwarsa ing 29 Mèi 2017, 12.18, anon-waé) (Open proxy: Leaking webhost, abused. Should you be affected by this block, please contact stewards@wikimedia.org)
Golèk sumbangan
 
 
      
 
   

Ora ditemokaké owah-owahan sing cocog karo kritéria kasebut iku.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Kontribusi_pengguna/54.159.158.180"