Pasumbanging panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Golèk pasumbang
      
 
   

  • 12 Fèbruari 2011 08.38 sa +1.253 A Tradhisi Pethik TirtaKaca énggal: Pethik tirta yaiku salah sawjining tradisi merti desa kang ana ing Desa Jenar Lor, Kecamatan Purwodadi, Kabupaten Purworejo. Pethik tirta iku asale saka tembung pethik kang tegese njup...
  • 2 Fèbruari 2011 10.14 sa +112 Soroaster
  • 2 Fèbruari 2011 10.12 sa +1.502 A SoroasterKaca énggal: Gambar: Zartosht 30salegee.jpg Zoroaster ngadegake paham Zoroatrisme, yaiku salah sawijining agama kang ana wiwit rong ewu aun kepungkur. Zoroaster uga ngripta buku Gathas, bagian ...
  • 29 Januari 2011 00.42 sa +2.740 A VoltaireKaca énggal: Voltaire iku sejatine jeneng samaran saka Francois Marie Arouet kang lair ing Paris taun 1694. Dheweke ora mung pujangga, ananging uga pangripta naskah drama, esai, cerita cekak, mumpu...
  • 28 Januari 2011 23.22 sa +271 A Rose TowerKaca énggal: Rose Rotana Suites minangka salah sawijining gedhong sundhul langit kang ana ing dalan Sheikh Zayed, Dubai, Uni Emirat arab. Dhuwure 333 m kanthi tingkat pitung puluh loro. Menara iki ...
  • 28 Januari 2011 23.19 sa +1 Mall of The Emirates
  • 28 Januari 2011 23.19 sa +225 A Mall of The EmiratesKaca énggal: Mall of The Emirates yaiku salah sawijining gedhung pusat perbelnjaan kang ana ing Dubai, Uni Emirat Arab. Mall iki dikelola dening Majid Al Futtaim(MAF Holding) lan dadi pusat perbela...
  • 28 Januari 2011 23.14 sa +1.962 A DolalakKaca énggal: Dolalak yaiku salah sawijining kesenian saka tlatah Purworejo kang awujud akulturasi budaya saka Belanda lan budaya tradisional Purworejo. Nalika jaman Hindia Belanda, Purworejo didade...
  • 28 Januari 2011 04.27 sa +1.088 Ludwig van Beethoven
  • 27 Januari 2011 10.19 sa +2.278 A ProgeriaKaca énggal: Progeria yaiku salah sawijining penyakit kang dijalari saka kelainan kromosom (mutasi gen), yaiku kelainan protein (lamin A) ing sakupenge inti sel. Miturut ahli liyane, kelainan ana i...
  • 19 Januari 2011 05.21 sa +596 A Kuwait Water TowerKaca énggal: Water Tower (menara air) yaiku salah sawijining bangunan kang bentuke kaya torong. Nalika awan, water tower iki ketok nyolok banget amarga saka wernane kang dicet biru lan putih. Saben...
  • 19 Januari 2011 05.17 sa +1.048 A Liberation TowerKaca énggal: Kuwait Liberaton Tower iku minangka salah sawjining tower kang dadi kebanggaane negara Kuwait lan minangka identitas kang mbedakake antarane Kuwait lan negara Arab liyane. Liberation T...
  • 19 Januari 2011 05.06 sa +477 A Burj al-ArabKaca énggal: Burj al-Arab yaiku salah sawijining hotel mewah kang ana ing kutha Dubai Uni Emirat Arab. Hotel iki dibangun dening Said Khalil lan dirancang dening Tom Wright saka WS Atkins PLC. Dhuw...